2025-03-13
天氣凍凍地,食翻一碗暖笠笠花膠雞米線🐤最好不過~位於駱駝漆大廈人氣米線專門店,真材實料💯啖啖濃郁湯底~難怪大家都乖乖排隊捧場👍🏻!𝑭𝑶𝑶𝑫𝑺1〉花膠雞煲翅配米線 $98 (大推薦🌟)招牌菜無得彈!花膠好足料,大大舊花膠絕對唔惹少~而且煮得滑溜又彈牙!雞肉更加要大讚!又滑又好味!湯底濃郁得嚟唔會太鹹,飲落去暖心又開胃!2〉椰子花甲粉 $58 (推薦🌟)又係WO妹中意食嘅粉絲啊!完全吸收哂湯底嘅精華~一上枱已經聞到香噴噴椰子香~湯底亦好夠味,香濃又帶啲清甜!而且花甲煮得啱啱好,鮮味完全可以帶到出嚟!3〉金磚豆腐 $42 (大推薦🌟)超級熱辣辣!外皮金黃酥脆,裡面係軟滑嘅豆腐,咬落去嘅時候,口感對比好明顯,真係好滿足!𝑫𝑹𝑰𝑵𝑲4〉白桃烏龍冷泡茶 跟餐+$18 好清新啊!茶底用嘅係烏龍茶,味道醇厚,配合白桃嘅甜香,但又唔會太甜,反而有一種淡淡嘅果香,飲完之後唔會覺得口渴~-
𝑭𝑶𝑶𝑫𝑺
1〉花膠雞煲翅配米線 $98 (大推薦🌟)
4〉白桃烏龍冷泡茶 跟餐+$18