2018-09-13
每次一諗唔到食咩,就會去食放題。今次近近地去咗觀塘極尚大瀛喜,真係多人到爆。雖然食過好多次,但係都係要真心一讚佢嘅刺身同壽司。雖然唔係太鍾意食刺身,但係佢嘅油金魚刺身同埋帶子刺身,我係會令我想叫完再叫。至於壽司方面,佢嘅選擇真係有好多款。而我最鍾意食嘅一定係佢嘅油金魚壽司、灸燒帝王蟹棒壽司、灸燒左口魚邊壽司,同埋黑松露大蝦壽司。壽司上面嘅魚生超級新鮮,而且夠晒厚肉,平時單點有返咁上下質素嘅壽司都要十幾$20一件,宜家放題任食,係爽既!鍾意食雞翼嘅仲可以選擇佢嗰醬燒雞翼或者芝麻雞翼,個人來講就鍾意佢嗰醬燒雞翼多啲,冇咁熱氣,燒起嚟好香,而且啲肉汁就鎖住晒係雞翼裏面!飲品、小食、前菜、甜品應有盡有,而我就好鍾意食甜品,當然唔會放過甜品放題嘅機會啦!雪糕雪條亦都有多款選擇,而且無限量供應,真係食過不停呀!