2K
2020-06-04 190 瀏覽
好耐無食中菜,今日同屋企人食飯,揀咗太子呢間潮州餐館。成日經過見到陳儀興呢個招牌。今次終於有機會食喇,無諗過性價比咁高👍🏻Menu好多好特別嘅菜式,我地揀咗4樣,真心講,碟碟都好好味。特別是生醃海鮮,揀咗瀨尿蝦,第一次凍食,切開細細件,件件都滿佈蝦膏😋門口招牌菜式,當然要試「鵝三寶」有鵝肉.鵝腸.鵝肝,仲有超滑豆腐做伴菜。小菜試咗兩款「豆醬煮海魚」魚肉好嫩滑,無乜細骨,新鮮新鮮。「碧綠川椒雞」有炸過食得嘅綠葉伴碟,雞肉辣辣地,四川口味,Yummy🥰飲品方面都好特別:「烏豆水」甜甜地.「老藥桔」飲得出柑桔味道,甘甘甜甜,第一次試,唔錯👍🏻店內裝潢好有中國氣氛,坐得好舒適,店員密密為我地加茶...服務貼心👍🏻真心推介

小菜試咗兩款「豆醬煮海魚」魚肉好嫩滑,無乜細骨,新鮮新鮮。

2020-06-04
  • 鵝三寶