2020-03-06 1270 瀏覽
今次係第二次幫襯,上一次已經係幾年前啦。去之前睇返之前嘅食評,都有話食咗之後唔舒服,我自己去過,又冇事,所以冇特別顧忌。疫情底下,只有窗邊嘅枱係坐滿嘅,後面咁岩有一枱6位普通話女士在慶祝生日,都有少少驚🤭 望住夜景食飯,又的確係好舒服嘅。餐廳侍應服務都好好,我同先生分別叫咗兩個頭盤,兩份牛扒,同埋一個甜品。食嘅時候都冇問題,價錢係 overpriced,比起洲際 steakhouse, Ruth’s Chris 好似仲貴啲。牛扒都算腍,但係就唔係好夠肉味。我自己就冇事,老公三個鐘頭之後開始覺得唔舒服,覺得發冷同作嘔🤮終於嘔左兩次,將$600沖曬落🚽,跟住佢就話舒服晒!佢都有分享佢份牛扒俾我食,但我自己就冇事,所以唔知係咁啱,定係得咁橋了——
Wooloomooloo  salad
Crab  cake