2023-03-13 219 瀏覽
主打火鍋放題,設有多款不同的套餐選擇,並有海鮮、牛肉、串燒、炸物、飲品及雪糕可供任飲任食。各款口味單骨雞翼單骨雞翼都係熟食,幾款唔同味道,我最愛係孜然味,炸到皮脆肉嫩😍邪惡好食!美國特選牛肩胛牛肩胛已經係靚啲嘅牛肉,依度個啲質素好好,係好有牛味,啲牛肉好嫩好好食優質豚肉同樣質素好好嘅豬肉,完全冇豬騷味,而係有豬肉既淡淡香味,唔會好鞋口,碌幾分鐘就食得,好新鮮中華辣湯,湯底濃郁,又香又麻又辣,好惹味!❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥呢度仲有唔同嘅飲品都係任飲,有好多罐裝同埋包裝嘅飲品去選擇,酒精同非酒精類都有,食到口渴就可以飲!✐. 好味評分 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 回訪指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 抵食指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 推介指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎
各款口味單骨雞翼
美國特選牛肩胛