2022-01-04
天寒地凍☃️❄️屋企人食飯訂返個暖笠笠嘅至尊海味釀鯪魚盆菜啦!!重點每日新鮮製作,送到你屋企仲熱辣辣架!只要預傋飲品,即刻開爐就食得!! •😝咁凍嘅天氣吾使走岀去買餸又吾使洗菜! Very good la !! •一打開錫紙!! Wa !! 咁大盤點冚埋個蓋?? 因為真係足料 足料 足料❗️❗️❗️(拆開保鮮紙,加湯,包返錫紙,中火煲番滾~~) •❣️記得叫定個大食嘅成員 !! 因為個紅燒元蹄真係好大舊😮😮😮仲有條好意頭嘅年年有Fish釀鯪魚🐟加埋d鮑魚汁撈2啖白飯食真係非常美味😋•鮑魚,元貝都有番咁上下size! 你睇大大粒架!! 我一開動就食先啦! Wow~~非常入味!! •🧞♀️神燈海鮮酒家Lantern Seafood Restaurant🧞至尊海味釀鯪魚盆菜包括十八款佳餚:10頭鮑魚,鮑汁花膠,日本宗谷元貝,紅燒海參,釀鯪魚,游水大海蝦,自家製大蝦丸,紅炆腩肉,蠔汁扣鵝掌,貴妃雞,鹵水鵝,紅燒元蹄,蠔油炆花菇,清甜蓮藕,雞脾菇,上湯蘿蔔,蠔皇炆枝竹,香炸芋頭 雞上湯一包 + 鮑魚汁兩包 •#盆菜 #盆菜預訂 #盆菜到會 #盆菜外賣 #盆菜宴 #香港美食 #香港到會 #到會 #新年 #hk
訂返個暖笠笠嘅至尊海味釀鯪魚盆菜啦!!
重點每日新鮮製作,送到你屋企仲熱辣辣架!
只要預傋飲品,即刻開爐就食得!!
😝咁凍嘅天氣吾使走岀去買餸又吾使洗菜!
Very good la !!
一打開錫紙!! Wa !! 咁大盤點冚埋個蓋??
因為真係足料 足料 足料❗️❗️❗️
(拆開保鮮紙,加湯,包返錫紙,中火煲番滾~~)
❣️記得叫定個大食嘅成員 !!
因為個紅燒元蹄真係好大舊😮😮😮
仲有條好意頭嘅年年有Fish釀鯪魚🐟
加埋d鮑魚汁撈2啖白飯食真係非常美味😋
鮑魚,元貝都有番咁上下size!
你睇大大粒架!!
我一開動就食先啦! Wow~~非常入味!!
至尊海味釀鯪魚盆菜包括十八款佳餚:
10頭鮑魚,鮑汁花膠,日本宗谷元貝,
紅燒海參,釀鯪魚,游水大海蝦,
自家製大蝦丸,紅炆腩肉,蠔汁扣鵝掌,
貴妃雞,鹵水鵝,紅燒元蹄,蠔油炆花菇,
清甜蓮藕,雞脾菇,上湯蘿蔔,蠔皇炆枝竹,
香炸芋頭
雞上湯一包 + 鮑魚汁兩包
#盆菜 #盆菜預訂 #盆菜到會 #盆菜外賣 #盆菜宴 #香港美食 #香港到會 #到會 #新年 #hkdelivery #外賣自取 #外賣 #防疫措施 #神燈 #齊心抗疫 #全民防疫 #粵菜 #中菜 #海鮮 #酒家 #佐敦 #神燈海鮮酒家