2016-11-27
我條女話我瘦到排骨咁樣 弱不襟風 要我食多啲嘢唔準我瘦過佢 所以我哋又食放題 實行我嘅地獄式增肥計劃話得要增肥 當然要飲多啲汽水仲要飲埋清酒 唔係點增磅因為係條女請食飯 所以我就嗌咗 升級體驗升級體驗 赤蝦刺身 珍寶帶子刺身叫得升級當然就係勁嘢 嗰條赤蝦長過隻手掌 蝦肉彈牙又鮮甜 蝦頭啲蝦膏 正到爆! 珍寶帶子 嗰種鮮味甜味 唔係一般帶子可以媲美星級體驗 火炙柚子和牛壽司和牛味道好香好有牛肉味又有啲柚子味咁好特別 和牛面上的醬汁又好甜好好味 我一連食咗好幾碟星級體驗 日式蒸蛋雞蛋蒸到滑嘟嘟 真係可以話又香又滑又夠蛋味 蒸雞蛋裏面仲有蟹柳絲 非常好味創意壽司 5件唔同味唔同外貌嘅壽司 味道特別到我都唔知點樣去形容 總之就係好特別好味 而且細細粒容易食除左星級體驗之外 一般嘅壽司我哋都叫咗好多嚟食 夾起啲壽司啲飯唔會散 件件都唔錯好好味除咗星級體驗之外 其它刺身都係會點嚟食啦 呢度啲刺身 好夠海鮮味 我最鍾意就係八爪魚同埋吞拿魚刺身 食極都唔夠串燒 煮物 我哋都會食 但我重點係食澱粉質即係壽司之類不過話時話 呢度啲串燒牛脷 真係勁好味只不過任我幾大食都好 都總會有飽嘅一時但係飽還飽 老虎都
話得要增肥 當然要飲多啲汽水
不過話時話 呢度啲串燒牛脷 真係勁好味