2020-05-11 404 瀏覽
雖然已經食過幾次la famille, 但係好食既蛋糕就係會令你係咁回購! Haha 最好既係佢有細細個蛋糕 可以用平時一個蛋糕既價錢已經買到4款唔同既蛋糕!!法國香梨無花果 ($54)唔係太食到無花果味, 但呢個蛋糕好清 唔中意食太濃/太濟既朋友應該會中意! 而且上面d 梨好好味 haha 配返杯熱茶飲就perfect😝-雙重朱古力 ($54)雙重朱古力真係my forever no. 1 !!!! 佢中間D cream真係好濃朱古力味 上面都脆脆都好好味 成日都好想自己食哂佢wahaha 未食過既朋友仔一定要試下呀!!🥰🥰🥰-意式香草奶凍 ($54)呢個都比我想像中清 上面有d panna cotta 好creamy!! 而中間真係普通 cream 個蛋糕就有好香既牛奶同雲尼拿味🍼 配埋藍莓一齊食 一啖酸配一啖甜 好有層次好好味!-青森蘋果吉士紅茶 ($54)D吉士cream好正 !!! 甜得來又唔會太漏 呢個係我心目中no.2!! 再配埋淡淡紅茶香既蛋糕 真係好岩做下午茶😋

法國香梨無花果 ($54)
雙重朱古力 ($54)
意式香草奶凍 ($54)
青森蘋果吉士紅茶 ($54)