2012-05-01 312 瀏覽
之前團購食過一次,今次係因為男友鐘意曼聯,所以帶佢黎食,已經係俾正價,但係都食到一肚氣﹗去之前一早訂左位,因為琴晚有場打吡大戰,我都唔敢咁遲先BOOK,初頭BOOK 左7點半,後尾打黎同我講,8點3要交枱,叫我改早D,咁都OK,唯有改早到食6點,之後幾日又打黎一次同我RECONFIRM改早左時間,臨食飯果朝又打黎,叫我唔好遲到,過5分鐘就唔俾枱我,講到好似好FULL 咁,點知去到全場一D都唔爆 >.<坐低睇MENU,不斷有人埋黎SELL 我地叫個生蠔SET,因為我地興趣唔大,所以話唔岩食,跟住個侍應就開始出現白鴿眼,全程黑口黑面,問佢2個人食PIZZA,應該要9吋定11吋,佢即刻話你地淨係叫PIZZA 嘅話,2個人食要11吋會飽D,勁有骨﹗都算,D 野食真係一D都唔得,叫左個BUFFALO WINGS, 加一客PIZZA 同埋一碟FISH N CHIPS,個PIZZA 同D雞翼 叫做OK,但係果2條炸魚好似油炸鬼咁,D 薯條咸到苦,加埋兩杯野飲,都食左差唔多500蚊,但係D 野真係好普通﹐呢個價錢唔駛食佢囉,仲要SERVICE 又差到爆,連埋完單都無一句多謝/一個笑容都

坐低睇MENU,不斷有人埋黎SELL 我地叫個生蠔SET,因為我地興趣唔大,所以話唔岩食,跟住個侍應就開始出現白鴿眼,全程黑口黑面,問佢2個人食PIZZA,應該要9吋定11吋,佢即刻話你地淨係叫PIZZA 嘅話,2個人食要11吋會飽D,勁有骨﹗都算,D 野食真係一D都唔得,叫左個BUFFALO WINGS, 加一客PIZZA 同埋一碟FISH N CHIPS,個PIZZA 同D雞翼 叫做OK,但係果2條炸魚好似油炸鬼咁,D 薯條咸到苦,加埋兩杯野飲,都食左差唔多500蚊,但係D 野真係好普通﹐呢個價錢唔駛食佢囉,仲要SERVICE 又差到爆,連埋完單都無一句多謝/一個笑容都無,唔駛旨意我下次會再幫襯﹗
2012-04-30