一向喜歡「去滾」的我,無滾不歡,所以一於今曰帶埋男朋友一齊去滾,男又滾,女又滾,真係滾到神仙都企唔穩,🤣🤣🤣原個椰子🥥雞🐔鍋——椰子🥥香甜的湯底.我如果無記錯,我唸我飲咗起碼有七八碗,或且可能唔只😅😅😅😅😅⋯⋯真係超甜,竹笙,雞,馬蹄和........等等👏👏雞🐔肉的嫩滑,唸反起都留口水......😋原隻新鮮象拔丰———清甜又新鮮,完全唔須要點任何醬汁,爽滑鮮嫩,吃出新鮮的味道⋯⋯手打蝦丸——🦐蝦滑晶凝通透,爽口彈牙😋牛肉餃子——手剎牛肉餡料,皮薄餡靚,薄薄的皮包住新鮮挅制而成的🐂牛肉做餡料,食出牛肉的鮮味😋至尊天九牛腩頭——平日食牛腩都是炆製,呢到用靚靚牛腩薄薄切成,滾水輕輕拖一拖,滋味鮮嫩再Encore⋯⋯蔬菜🥒🥬———又新鮮又清甜👏👏飯後甜品點小得榔香脆麻花———唔係椰菜花🥦🥦⋯⋯🤣————————食多多都無有怕脆卜卜、洒上椰絲。食落又香口😋環境超靚,室內室外,景色優美,裝修別緻,服務認真,各個員工有禮貌,一路食一路開心笑住食。越滾越開心,越夜越去滾,男女老幼一齊走去滾,滾完唔使比人叫你滾🤣🤣🤣🤣🤣唔滾唔知身體好⋯⋯男人去滾—女人唔緊女人唔狠—男人唔腍登龍街上走—-何需去青樓⋯⋯

雞🐔肉的嫩滑,唸反起都留口水......😋

手打蝦丸——🦐蝦滑晶凝通透,爽口彈牙😋

蔬菜🥒🥬———又新鮮又清甜👏👏
飯後甜品點小得

榔香脆麻花———唔係椰菜花🥦🥦⋯⋯🤣
————————食多多都無有怕

脆卜卜、洒上椰絲。食落又香口😋

唔滾唔知身體好⋯⋯
男人去滾—女人唔緊
女人唔狠—男人唔腍
登龍街上走—-何需去青樓⋯⋯
以後都任你「去滾」