2019-07-11 61 瀏覽
去蘭桂坊之前, 朋友建議的呢間隱世中環川菜瘋狂小面, 由於佢係一樓嘅關係, 入口非常隱蔽, 建議上網查一查點樣上, 可能因為出入不方便, 租金沒有地舖那麼貴, 老闆把所有成本都放在食材, 顧名思義瘋狂小面, 瘋狂的地道川味正宗川菜睇下點內環境先, 成都小面十強的隱世中環川菜富有中國古代特色乾淨闊落我哋點咗一個缽缽雞, 同瘋狂燒白麵套餐先來的是我們要求常溫的缽缽雞, 川菜出名辣,但辣椒也分很多種, 老闆真正做到麻辣而且不辣的感覺肉同菜各30串, 有凍熱揀的, 超級推介這個是老闆最新推介的鐘水餃, 他們說是會天包製的瘋狂燒白面套餐來了溫度剛剛好, 今次叫了一個白湯不辣的很多蔥很喜歡, 個湯也喝了, 推介 again最後就係甜品成都老冰粉, 一直期待既成都老冰粉, 似凉粉,再加上山楂甜甜酸酸的整體嚟講地點隱蔽, 非常高質, 價錢ok, 真心希望佢哋能夠保持咁嘅質素, 四川嘅一門手藝, 非常推介呢
正宗川菜

睇下點內環境先, 成都小面十強的隱世中環川菜

富有中國古代特色

乾淨闊落

我哋點咗一個缽缽雞, 同瘋狂燒白麵套餐

肉同菜各30串, 有凍熱揀的, 超級推介

這個是老闆最新推介的鐘水餃, 他們說是會天包製的

瘋狂燒白面套餐來了

溫度剛剛好, 今次叫了一個白湯不辣的

很多蔥很喜歡, 個湯也喝了, 推介 again

2019-07-06
3 分鐘 (堂食)