2023-04-02 64 瀏覽
聽見店名已經心思思想去的 “瘋狂小面” 唔好以為超級勁辣,其實有辣、有唔辣🌶任君選擇🤗店內裝修以傳統風, 感覺舒服☺️服務貼心👍麻辣的程度可選👇BB辣/少辣/加辣/BB麻/少麻/加麻與朋友點了兩款套餐, 小食 + 面 + 飲品 + 甜品🍽蒜泥青瓜🥒 濃郁蒜香味,口感爽脆👍👍泡椒鳳爪🫳 勁勁勁辣🌶🌶但越食越想食🌶🥵😆瘋狂肥腸面(白湯)🍜 豬大腸以傳統川式手法處理, 將大腸內所有油脂清除, 再以川香調味料小火燜3小時至肥腸軟糯, 配上白湯So Yummy😋酸菜豬肚面(白湯)🍲 由遠道而來的四川酸菜配合川式香料燜製豬肚, 再加上幽香白胡椒豬骨湯, 乎合不辣而有層次感的口味🤤成都老冰粉🥣 以黑白芝麻、葡萄乾、花生、山渣乾、酒釀及冰粉,味道不太甜😊紅棗銀耳湯🫕以紅棗、子、雪耳材料,十分清潤👍羅漢果冬瓜茶🥤清熱潤喉烏梅汁🧋清熱止渴📍中環士丹利街66-72號佳德商業大廈1/F

麻辣的程度可選👇
BB辣/少辣/加辣/BB麻/少麻/加麻

與朋友點了兩款套餐,
小食 + 面 + 飲品 + 甜品🍽

蒜泥青瓜🥒 濃郁蒜香味,口感爽脆👍👍

泡椒鳳爪🫳 勁勁勁辣🌶🌶但越食越想食🌶🥵😆

成都老冰粉🥣
以黑白芝麻、葡萄乾、花生、山渣乾、酒釀及冰粉,味道不太甜😊

紅棗銀耳湯🫕
以紅棗、子、雪耳材料,十分清潤👍

羅漢果冬瓜茶🥤清熱潤喉

烏梅汁🧋清熱止渴