2020-04-25
尋晚媽媽生日,去左自助山。已經幾個月無吃過自助餐。呢餐係呢三個月第一餐。野食都係自己也去攞,去到有人夾俾你。cold cut 無左點解會要出食評呢。因為佢啲海鮮差。海鮮位吃左蟹腳,龍蝦,帶子。三樣都唔得。全部野都係乾既收水既,無鮮味既。留意反,通常吃蟹腳會有淡淡既海水咸味,佢係無既,無咸味無鮮味既蟹腳!不過,佢無霉。帶子有兩個位有供應,刺身檔同海鮮檔,刺身檔嗰啲衰過海鮮檔。其他野都好吃既-乳豬是油雞羊架湯鵝掌。。。等等爸爸話榴蓮甜品煤炭通粉好吃。服務好,個女仕應不停收碟,好有禮貌。出去攞野食,啲人行開左都會秒速彈反泥。都係好有禮貌,細心問要幾多要邊件夠唔夠。炸野綠面煎野係即叫即整,個廚師係好有要求,有擺盤有乾淨要求架,真心欣賞。呢間係我家人去過好多家自助餐後,都係覺得呢間較好既,希望佢啲海鮮快啲反回水準。仲有,希望快啲有反生蠔,我地開始去嗰幾次都架,但呢年幾兩年去都無嗱。佢啲蠔,有水準!
野食都係自己也去攞,去到有人夾俾你。
cold cut 無左
其他野都好吃既-乳豬是油雞羊架湯鵝掌。。。等等
爸爸話榴蓮甜品煤炭通粉好吃。