今時今日可以見面 可以一齊食到餐飯 已經唔係理所當然嘅事 既然咁難得 都專登去左可以打卡到傻嘅走過十萬八千里找到你⸜( ⌓̈ )⸝無論環境同食物 都一定滿足到你打卡嘅願望( ・⌓・̥ ) 外賣自取都得嫁 仲有八折!´•ᴥ•`日本三文魚籽配海鮮龍蝦汁意大利飯($178)必須讚下個汁 係集好多海鮮而成嘅龍蝦汁 可以食到有啲蟹肉喺飯入面 雖然冇話有蟹 但蟹味十足⸜( *⁼̴́ω⁼̴̀* )⸝ 三文魚籽亦都鮮味 令味道同口感都更豐富 海鮮方面有蝦 青口 小魷魚 不過略嫌唔夠海鮮 呢個價錢期望有更多海鮮( •᷄⌓•᷅ ) 但味道係非常鮮味🤤´•ᴥ•`明太子岩鹽燒蟹棒貓耳朵($138)呢度嘅菜式都偏小fushion 西式意粉都會加啲日式食材風味(∩´∀`∩) 明太子都係非常配合嘅食材 明太子汁比人一種冇咁膩嘅感覺 食完罪惡感冇咁大 亦冇咁膩滯 所以我係幾鍾意明太子醬汁 同時亦煮得入味 唔會食到麵粉味 不過食物配菜偏少 蟹棒都係兩條( ・᷄ὢ・᷅ )´•ᴥ•`明太子黃金醬薯條($68)最想讚係醬嘅份量唔吝嗇 有時啲餐廳比好少醬食到最後冇曬醬 或者要點番茄汁就認真冇癮( o̴̶̷᷄ ·̫ o̴̶̷̥᷅ ) 呢度比嘅醬絕對可以食到最後都

´•ᴥ•`日本三文魚籽配海鮮龍蝦汁意大利飯($178)

´•ᴥ•`明太子岩鹽燒蟹棒貓耳朵($138)
呢度嘅菜式都偏小fushion

´•ᴥ•`明太子黃金醬薯條($68)
最想讚係醬嘅份量唔吝嗇 有時啲餐廳比好少醬食到最後冇曬醬 或者要點番茄汁就認真冇癮( o̴̶̷᷄ ·̫ o̴̶̷̥᷅ ) 呢度比嘅醬絕對可以食到最後都仲充滿醬(*´∀`*) 而且個醬亦係會上癮嘅明太子醬 薯條份量亦唔少 推介呢個小食😬😬

´•ᴥ•`手工黑芝麻+鮮奶抹茶
飲品絕對係一大打卡位
睇相都睇到拉花拉得幾咁可愛😭
除左有靚靚拉花外 黑芝麻latte都係好特別嘅選擇 不過係限量的
對於唔飲咖啡嘅我嚟講係好吸引
飲落兩杯味道都可以 芝麻同抹茶味都香 不過口感偏稀 如果再稠少少可能味道更濃郁(*´∀`*)

小妹都冇乜少女心都影左好多相
有少女心嘅大家去呢度會發癲
絕對打卡打到天荒地老⸜( ⌓̈ )⸝
唔知小店喺呢個疫情下可以捱到幾耐 要堂食又好外賣又好都可考慮