2016-07-21
好耐無黎market食,朋友都會好食左,book枱都難左。又係喎,我book星期4都要兩星期前先book到首先講下服務先,幾好喎。我兩星期前book左枱,我朋友先到但搵唔到我個booking,即刻打比我同埋進入黑面狀態。但我有電話紀錄,惗住轉頭同佢理論一番,心惗等左你兩個禮拜,跟住無得食既話都咪話唔心情低落。正當我朋友係出梳化等緊我既時候,侍應姐姐行出去同朋友講話,剛剛主動打電話比留左booking既人,有人棄權所以可以安排我地入座。我朋友立即變返開心模式。我覺得呢方面佢做得唔錯,預期陣間有機會理論,倒不如先行一步令到大家開心。所以呢方面值得一讚另外,好多侍應都好主動同客人傾計,當然如果係旅行就更熱衷,禮貌又主動,再讚環境方面都做得好唔錯,有少少暗,但枱與枱之間相隔距離唔錯,唔會太嘈。而且食物種類都幾豐富,不論生食刺身,長腳蟹腳,壽司,甚至馬肉,熟食既咖哩,薄餅,牛扒,魚,粥等等..都有,而且味道唔差就連甜品,特別係榴槤甜品,種類,份量以至味道都非常好遂樣睇下評價下先係我最鐘意既movenpick雪糕,雖然得3種味,但係無限添食已經好滿足,而且有人畢埋真係大滿足凍蝦不嬲係我最愛,爽爽既
就連甜品,特別係榴槤甜品,種類,份量以至味道都非常好
遂樣睇下評價下先
Movenpick 雪糕
長腳蟹腳
榴蓮炸卷
百利甜酒奶凍,芒果奶涷
焦糖忌廉布甸
最後黎個大合照,甜品既款式實在多。總括黎講,淨係甜品都可以食個飽,而且每件份量都唔大,實在值得推薦
吉士布甸,綠茶豆漿奶凍