2021-04-27 98 瀏覽
【台式火鍋吃到飽🍲】荃灣大鴻輝新開嘅牛大人空間幾大、幾寬躺、有大量靠窗卡位入座後店員就開始為我哋講解一下餐牌我哋揀咗 $198嘅極上和牛吃到飽而今次食健康嘅番茄湯🍅湯底香濃、酸酸甜甜好開胃仲叫咗新出嘅流水落花啤同牛胸爽🐂正呀!.套餐火鍋料:🔸牛胸爽係接近胸骨的軟骨位,每隻牛只有約一斤,好矜貴!灼至卷曲,食落好爽脆!🔸 安格斯牛板腱、澳洲和牛M5牛肩卷、上腹牛五花、。牛肉新鮮、油花靚、口感鬆軟、肉味香濃。🔸西班牙文豬肉片、花雕醉雞件。豬肉片肥瘦均勻,口感幾彈牙。雞件肉質好嫩滑,幾好食。🔸鴨血大件又滑溜,好味!🔸滷牛筋牛肚、豬大腸,口感幾煙韌。🔸蟹籽墨魚滑、干貝滑。火鍋必點,我喜歡墨魚滑彈牙好味,仲有啲蟹籽食落卜卜脆。🔸台灣夜市小食:鹽酥雞、炸番薯,炸得香脆。.自助區:🔹有冷泡茶、汽水、紙包茶,選擇多。🔹蔬菜選擇好多。🔹台灣直送丸類,有花枝丸、貢丸、芝心丸等,貢丸好好食!又彈又香,配沙茶醬正!🔹熱茶有紅棗桂圓茶、綠熱,健康!
【台式火鍋吃到飽🍲】
荃灣大鴻輝新開嘅牛大人
空間幾大、幾寬躺、有大量靠窗卡位
入座後店員就開始為我哋講解一下餐牌
我哋揀咗 $198嘅極上和牛吃到飽
而今次食健康嘅番茄湯🍅
湯底香濃、酸酸甜甜好開胃
仲叫咗新出嘅流水落花啤同牛胸爽🐂
正呀!
套餐火鍋料:
🔸鴨血大件又滑溜,好味!
🔸滷牛筋牛肚、豬大腸,口感幾煙韌。
🔸台灣夜市小食:鹽酥雞、炸番薯,炸得香脆。
自助區:
🔹有冷泡茶、汽水、紙包茶,選擇多。
🔹蔬菜選擇好多。
🔹熱茶有紅棗桂圓茶、綠熱,健康!