依排好多慶祝活動,所以食既好西都多左好多餐🤣🤣去左九龍城食omakase,一個餐680午餐,算係中價位,以omakase 黎講啦當然係但我同朋友由頭話好食到甜品🤣點可以唔同大家分享呢真係前菜都頂呱呱佢係海膽豆腐,本身舊豆腐已經唔簡單,勁滑仲有d咸味,配埋海膽既鮮味,真係好好食日本梅湯我一黎就食左舊梅,好咸🤣🤣🤣但個湯一d都唔咸!好重梅味,日本師傅話梅肉係好健康,但我就冇食梅啦,飲湯就ok刺身係我最鍾意既拖羅同燒拖羅!勁高質,唔會太膩,好推薦!Tempura有好幾款,最深刻係個茄子,因為佢爆汁,好誇張!估唔到茄子炸到岩岩好得黎仲會有汁!海膽配海鮮有海膽既唔會放過佢🤣🤣一大啖食晒,佢既海鮮好爽口,食得出新鮮!明太子湯飯其實已經飽,食得一半,但就食哂明太子因為好香,配飯一流!甜品勁中意佢個柚子雪芭!撈埋厥餅!🥰🥰🥰好味

但我同朋友由頭話好食到甜品🤣點可以唔同大家分享呢
真係前菜都頂呱呱

日本梅湯

刺身
係我最鍾意既拖羅同燒拖羅!勁高質,唔會太膩,好推薦!

Tempura

海膽配海鮮

明太子湯飯
其實已經飽,食得一半,但就食哂明太子因為好香,配飯一流!

甜品
勁中意佢個柚子雪芭!撈埋厥餅!🥰🥰🥰好味