用真心熱“誠”,煮出味美的拉麵由太古站行去AEON超市行下街,嚟到AEON超市之FOOD COURT, 嚟到FOOD COURT真是有很多日本餐廳,好似啱啱裝修完,而且仲有很多日本餐全都是我最愛。其實誠拉面在AEON的FOOD COURT里面,用真心誠意煮出一碗熱呼呼的拉面。它的MENU 好簡單,有白豚骨拉面、黑豚拉面同埋味噌拉面,而且拉面分別有﹕軟中硬度擇。餐牌黑豚拉麵$89點左(特)黑豚骨拉面$89,每天由新鮮豬骨制成奶白色的豬骨濃湯,難怪拉麵的湯底甘甜呀。每一碗拉面有木耳,紫菜,叉燒,葱同温泉蛋。如果唔够食嘅話,可以追加配料,或者加錢22元有套餐,有叉燒或餃子3只和汽水一罐。最欣賞它溫泉蛋,金黃色的蛋黃好香又甜,而且它面煮剛剛好。它的面條不會太淋,面條好吃呀,一啖的叉燒一啖的木耳絲加埋面條,真是好滋味呀!總體上它的環境尚可,在food court 里面,適合一點醫肚又有喜愛食拉面的朋友們。而拉麵出品質素好,上枱時間好快,好啱我哋呢個打工仔。
用真心熱“誠”,煮出味美的拉麵

餐牌

黑豚拉麵$89

而拉麵出品質素好,上枱時間好快,好啱我哋呢個打工仔。
2018-11-06