1K
2021-10-07 388 瀏覽
這間小店的所有都是用心挑選,先講外賣盒,餐具,貼在甜品上的貼紙,食甜品嘅膠匙羹,視覺上已經好吸引,用料亦好實淨,感覺已經非常良好💛食物水準更加不得了,湯底用咗豬骨雞殼熬煮然後隔渣,湯底極度清甜,食材分量每樣都好多,味道一陣逐一介紹,仲要每碗面送一個自家製酒店級味道嘅甜品🍮,而且價錢仲要係講得上係平,我真心想問吓老闆其實有冇錢賺💛💛1️⃣📍紅燒豬腩肉-炆得好淋好入味📍豬紅-爽口冇腥味📍豬大腸-入味肥瘦軟淋適中📍腐皮魚角-好香魚味📍一口台灣腸-正正常常📍米粉 / 中辣 -秘製辣汁好香好好味呀,但我好辣覺得仲未夠辣🤣📍Oreo木糠布甸-酒店級水準2️⃣📍紅燒豬腩肉-肥瘦相間,好淋滑📍手撕雞絲-味道適中唔鞋口📍牛腩-夠淋好入味📍雞翼-滷水好香📍蘿蔔-點解可以咁清甜📍3.6 牛乳奶凍-都係一樣酒店及水準牛奶好濃好滑💛✅強烈推介車仔麵之友一定要去試試,真心真心好有水準👍🏻✅老闆送甜品的原因是想勉勵香港人💛苦中一點甜💛

1️⃣
📍紅燒豬腩肉-炆得好淋好入味
📍豬紅-爽口冇腥味
📍豬大腸-入味肥瘦軟淋適中
📍腐皮魚角-好香魚味
📍一口台灣腸-正正常常
📍Oreo木糠布甸-酒店級水準

2️⃣
📍紅燒豬腩肉-肥瘦相間,好淋滑
📍手撕雞絲-味道適中唔鞋口
📍牛腩-夠淋好入味
📍雞翼-滷水好香
📍蘿蔔-點解可以咁清甜
📍3.6 牛乳奶凍-都係一樣酒店及水準牛奶好濃好滑💛

✅強烈推介車仔麵之友一定要去試試,真心真心好有水準👍🏻
✅老闆送甜品的原因是想勉勵香港人💛苦中一點甜💛
  • 威風百麵