2020-11-22 128 瀏覽
途經觀塘道,在路面望到Lagom好揚眼。一入門口,一條開揚嘅咖啡bar,可邊行邊看著店員用心製作飲品。店面既乾淨又寛敞,我們坐在窗邊的卡位,座位闊落坐得舒服,又可看到窗外車來車往。餐牌即簡潔又清晰,飲品仲分開不同類別,奶類,酒精和非酒精,咖啡類等等。鮮薑梳打,聞到好香的薑味。純粹拿鐵鮮奶咖啡,咖啡味濃郁,拉花好有心思好靚。Spaghetti松露干貝,有三杯大大粒帶子,煎到兩面有少少脆,中間鮮嫩,意粉醬汁芝士和松露配搭得宜,味道恰到好處。炸薯條大大碟,面頭有少許鹽,不過不失。依個香蕉榛子·朱古力·冧酒提子窩夫好好食,食每一part都唔同味道。冧酒提子雪糕好香好滑,忌廉朱古力味好濃,窩夫🧇大大件,上面淋咗焦糖和榛子,唔算甜,口感十足。店員服務有禮又親切!

炸薯條大大碟,面頭有少許鹽,不過不失。

店員服務有禮又親切!