2021-04-10 102 瀏覽
呢間小店係屯門vcity 一個唔多起眼嘅位置,位於一田超市天仁茗茶嘅隔離,係好奇心驅使下,膽粗粗就試吓呢間小店,估唔到又幾好食喎😋【韓式XXL 治】$48(最推介)份量十足,內有蛋、火腿、午餐肉、蕃茄,非常厚!三文治外層係烘過,脆脆地,最中意係佢嘅餡,佢嘅蛋係加左椰菜一齊煎,咬落去爆蛋汁,重有蕃茄,食落唔會勁大陣泡菜味,但又保留到泡菜嘅爽脆,食落感覺係清新健康。【千層麵】$58入面有新鮮蕃茄,重有滿滿肉醬,味道濃郁,加埋d芝士,小小一份都好夠飽,最欣賞佢千層麵四周有薯蓉,就算剩左d肉醬,都可以撈埋薯蓉食,正!😚【炸雞翼】+$10小店嘅肉類都係慢煮嘅,雞翼本身經過慢煮,所以好嫩好juicy ,炸粉就係滿滿包圍外層,我覺得可以薄返少少,醬汁係水牛城雞翼嘅味。加$10有兩隻雞翼係幾抵食嘅!【朱古力布朗尼】+$10濃濃朱古力味,係水準之上嘅布朗尼,軟硬適中!唔錯!【Latte】、【Chocolate 】各+$10Latte 啡味比較重,都幾滑。朱古力唔會過甜,都幾好飲!值得一提係小店嘅老闆好nice,佢會問下客人覺得食物點樣,見到有個小朋友買朱古力飲,佢都會問下小朋友覺得朱古力會唔會太甜、味道

【韓式XXL 治】$48(最推介)

【千層麵】$58

炸雞翼】+$10
炸雞翼

【朱古力布朗尼】+$10
朱古力布朗尼

濃濃朱古力味,係水準之上嘅布朗尼,軟硬適中!唔錯!

【Latte】、【Chocolate 】各+$10

Latte 啡味比較重,都幾滑。朱古力唔會過甜,都幾好飲!

值得一提係小店嘅老闆好nice,佢會問下客人覺得食物點樣,見到有個小朋友買朱古力飲,佢都會問下小朋友覺得朱古力會唔會太甜、味道點樣。睇得出佢係用心去經營呢間小店!食物質素好,住係屯門嘅朋友可以去支持一下小店啊!😊
炸雞翼
朱古力布朗尼