其實都唔諗住寫食評, 不過要為Mr. Steak 平反下~~呢間buffet我今次已經係第5次幫襯喇~生日或者慶祝就一定會黎呢度!~因為我鍾意佢呢度有5款好新鮮既生蠔任食, 仲有蟹腳, 海膽, 鮑魚刺身等等~~不過一上黎OR就見到話無生蠔食, 即刻打電話問問先, 喔, 原來已經有返啦~所以就拿拿聲BOOK左位~~ 生日有蛋糕同$100 COUPON送架~因為我主打生冷野, 所以無影熟食既相~~ 款就唔係話多, 但友人食過都唔錯~ 有D鐵板燒和牛, 甜品區既相, 但已經爆相啦, POST唔到...好~~ 去相~~~上年有5款好新鮮既生蠔~不過依家的確係無左海膽同鮑魚刺身, 同埋甜蝦都轉左做無頭果隻...除左甜蝦轉左之外, 其他都一樣咁肥咁好味~生蠔今年得返2隻款, 美國同澳洲, 但都係好正~ 勁CREAMY!!!呢4隻都係美國既~ 好肥美好CREAMY!!海水味好勁!!食左1打!! 波士頓龍蝦, 麻麻地, 好鬼難咬... 我唔識欣賞....XP蟹腳正~~! 但食完好飽...=__=超正既鵝肝a~~~~任食唔嬲!!! 果種入口即溶既感覺, 真係好似上左太空咁..XDDD點少得心太軟a?!

好~~ 去相~~~

上年有5款好新鮮既生蠔~

除左甜蝦轉左之外, 其他都一樣咁肥咁好味~
波士頓龍蝦, 麻麻地, 好鬼難咬...
我唔識欣賞....XP
蟹腳正~~! 但食完好飽...=__=
點少得心太軟a?! 食2,3個都得a~~正!!
最後黎杯Dreyer's 完場~~ YEAH~!
2個人加埋一千一蚊左右, 真係好抵食~~最緊要滿足到我麻~

黎緊母親大人生日又會再去食過~~
題外話/補充資料: 依家有部棉花糖機, 好過癮!! 大人小朋友見到都好開心~~ 2人坐位會逼D, 傾計係會有少少唔方便, 不過食得buffet邊得閒傾計呀~XD 現加了手袋籃係椅下俾客人放手袋, 都算貼心~
2013-03-01
生日