2022-05-16 47 瀏覽
荃灣眾安街55號大鴻輝中心11樓有得食有得玩, 流水蝦即夾即燒。呢個室內BBQ以食蝦做主題架,仲連埋BBQ任食添。成個場都是蝦, 夾起放入凍筒等下暈左就可以即燒即食啦! 隻隻蝦都生猛游水的, 同埋見員工不停加蝦入水缸。蝦以外D海鮮都好正, 蠔.蜆, 青口魚等等, 成條魚任你夾來燒, 我都係第一之甩有咁豪氣架店家。而其他BBQ食物都好多選擇, 肉類, 腸仔太類及菇菜同都。每張臺都有調味粉, 用來點BBQ食物架。個爐好MINI, 分上下兩層, 有穀要燒耐D架放下層, 咁就有上下兩條發熱線啦。呢度架BBQ任食,一個價錢已包埋任飲同甜品架啦。食BBQ食到成個人同口腔好熱, 飲兀汽水食雪糕, 平均口內熱氣。
荃灣眾安街55號大鴻輝中心11樓