2021-08-26 1535 瀏覽
今日生日,朋友請食放題。咁啱見飯糰有個生日半價優惠咁就揀咗依間。前一日book枱已經同店員講話有生日優惠,佢仲話畀我聽你聽日到出示返就得啦!今日去到同個經理枱號之後話有個生日優惠,經理亦都係同我講話你入個QRcode 我哋就會見到啦!到臨尾last order前職員嚟收錢見到張單冇扣數同佢講,個職員仲惡過老細,喺度不斷話冇呢個優惠,你用咗啦!我同佢講係你哋話要QR code我先入,問題係而家你張單冇幫我扣,佢仲要不斷大聲過你話你用咗就用咗,跟住我谷鬼氣同佢講我話你同你經理講,轉個頭死死氣返嚟話幫你扣咗數,之後每次經過我個位都不斷用眼神睥我,極之不滿咁 。呢間嘢本來以為啲態度最麻麻嘅都係銅鑼灣,點知原來有過之而無不及!呢間唔係唔止麻麻咁簡單,係極不知所謂!本人最鍾意食放題,但依間沒有下一次,永世不入!