餐廳: 鮨燐
資訊:

2020-08-25 1622 瀏覽
今日是我的農曆生日又係七夕情人節,老公帶我食好西,這是我第一次日式食師傅發板(Omakase) 這款日式料理,是次食物內容如下:Omakase: 沙律菜、蒸蛋;魚生:右口魚卷、象拔蚌刺身、池魚、銀雪魚、中拖羅、大拖羅;壽司:鯛魚、帶子、牡丹蝦、金目鯛、鯖魚、海膽、魚子、松葉蟹、左口魚;梅子麵;甜品:柚子雪葩。每一道菜都好精緻美觀、令人食慾大增。我一向都係敏感腸胃,如有少少唔新鮮,我都會即時肚痛,嚴重時仲會馬上出風疹。但係這次的初體驗,令我回味無窮,新鮮又美味,服務一流,密密加茶收碟,又有禮貌,這次的體驗,覺得好值得。

每一道菜都好精緻美觀、令人食慾大增。
2020-08-25
慶祝紀念