2020-06-23
從朋友人中得知呢到做緊個半放題,所以今日放假專程嚟食,比想像中更好食!首先就係揀一款主菜然後其他就任點,我地分別點咗安格斯肉眼同埋吉列鹿兒島黑豚。肉眼5成煎得岩岩好,肉質好嫩滑而且牛肉既味濃郁又唔會韌肥瘦亦適中,餐廳已經切好咗一片片所以基本上一啖一片咁食! 吉列鹿兒島黑豚第一啖真係唔似食緊豬,因為口感非常嫩滑又唔鞋,肉汁夠多同埋外皮炸得好脆,食落好惹味又唔會滯!份量都夠大同埋厚薄適中!任食方面基本上都叫咗9成,重點推介以下幾款!芝麻雞翼呢個叫咗有每人5隻左右,因為炸得好好食個皮脆而且調味岩岩好,唔會太咸同埋太油膩,大細亦都適中仲有肉汁,其他放題完全地比下起,根本食唔到咁既質素!白桃/巨峰乳酸特飲超解渴同埋唔會藥水味,特別係白桃,仲有少少果肉可以咬下,梳打同埋糖醬都岩比例,唔會太甜!串燒牛舌鍾意食牛舌既一定唔會後悔,夠嫩而且牛肉味突出!明太子玉子燒新鮮即制熱辣辣已經加左唔少分,而且蛋醬調較得幾好又唔會煎太耐另外仲有送既汁燒鮑魚,一樣高質而且夠新鮮彈牙。總體上真係好高質既放題,加上環境又夠chill侍應既服務好好,男經理好細心同埋有禮貌,成個用餐感覺都好好!
任食方面基本上都叫咗9成,重點推介以下幾款!
芝麻雞翼
白桃/巨峰乳酸特飲
串燒牛舌
鍾意食牛舌既一定唔會後悔,夠嫩而且牛肉味突出!
明太子玉子燒