2021-04-04
🤎 之前同媽咪已經嚟過一次啦☺️ weekend諗起,又再同媽咪嚟食多次!🤎 前菜有韓國泡菜,中華沙律,同芽菜,仲有得refill添!🤎 豚肉五花腩配生菜🥬 $130厚切五花腩肉!啲肥膏脂肪最好味呀🤤 加埋生菜同埋韓式醬汁,味道更上一層樓!🤎 美國prime醬油牛肋骨 (兩件) $198牛肋骨已經用特製醬汁醃好晒👍🏼 一條都可以剪到好多塊出嚟食,味道濃郁😍🤎 香蔥牛脷 (七片) $85牛脷你都係我好鍾意食㗎!❤️ 配左香蔥喺中間,你鍾意加幾多都得👌🏼 🤎 櫻花蝦餃子🥟 $65超級多櫻花蝦!😍 餃子煎得香脆,加埋櫻花蝦口感一流🤎 日式炒烏冬 $65 如果驚唔飽肚,嗌多個炒烏冬就夠晒😆 識落有啲大阪燒嘅味😂 加埋啲木魚同埋八爪魚肉,我覺得都唔錯👍🏼🤎 梳打特飲 各$48而燒肉當然要叫返兩杯有氣特飲🤣🤎 另外好欣賞係吸油煙系統整得幾好👍🏼 食完都唔會成身都係燒烤味😎
weekend諗起,又再同媽咪嚟食多次!
🤎 豚肉五花腩配生菜🥬 $130
🤎 美國prime醬油牛肋骨 (兩件) $198
🤎 香蔥牛脷 (七片) $85
🤎 櫻花蝦餃子🥟 $65
超級多櫻花蝦!😍 餃子煎得香脆,加埋櫻花蝦口感一流
🤎 日式炒烏冬 $65
🤎 梳打特飲 各$48