趁住放假,同家姐兩個人出尖沙咀行街 行到攰見到呢間靚靚餐廳,西餐menu竟然係霓虹燈裝修 吸引我哋入去打下卡!😍 ♪(´ε` ) 當晚超級餓,坐低見隔離枱嗌左個大大份嘅set,二話不說即刻跟住order🤭門西淋牛豬仁雞 VS 蝦兵蟹將 set 🌟💰$445焗多汁豬仔骨 + 多汁淫蝦 + 慢煮蒜香春雞(半隻) + 炸軟殼蟹+ 啤酒薯條 🤰🏻💖 2人份量好足夠 好多嘢食😜上枱個刻真係wow出嚟~ 色 香 味 俱全😚 我自己私心覺得薯條🍟係Top1️⃣~~!炸得超脆呀 我一個人可以直接食哂個薯條 (係食到好飽 都仲覺得好好食嘅薯條)🤤仲有個龍蝦🦞❤️ 肉好爽 + 好juicy嘅膏(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 春雞🍗好香孜然味,唔係淨係個表面咁簡單 係啲肉都好入味。切落個下 爆汁架!正正😙豬仔骨酸甜酸甜都唔錯🐷仲有個軟殼蟹🦀本身都係我嘅favourite 所有炸物都唔錯呀~~🤭另外叫左兩杯特飲:星爆氣流斬改 EXJUST'er Blue (波子汽水味)🧊💰$45 💙比個名吸引到 試左覺得味道普通,但個樣打卡一流hehe😆忘了愛Forgot to love(檸檬特飲)🧊💰$45 💛其實我都唔明點解叫忘了愛 就係一杯

門西淋牛豬仁雞 VS 蝦兵蟹將 set 🌟💰$445
上枱個刻真係wow出嚟~ 色 香 味 俱全😚

豬仔骨酸甜酸甜都唔錯🐷

另外叫左兩杯特飲:

星爆氣流斬改 EX
JUST'er Blue (波子汽水味)🧊💰$45 💙
比個名吸引到 試左覺得味道普通,但個樣打卡一流hehe😆

忘了愛
Forgot to love(檸檬特飲)🧊💰$45 💛