2016-12-07 5181 瀏覽
係呢間酒店食TEA有個好處,就係夠靜,枱同枱之間既距離夠遠,所以唔會比隔離枱傾計嘈到自己,好有空間感。同埋雪糕、WAFFLE,雪糕蛋糕果D可以任食!就好似1個甜品BUFFET咁,所以都唔算太貴。個TEA SET本身都好多野食,加埋D任何既甜品,真係好飽!可以唔洗食午餐就黎,然後晚餐都會飽到食唔落啦HAHA個TEA SET既鹹點有成杯鵝肝醬、龍蝦牛油果撻、MINI BURGER、蘑菇蛋批、蟹肉青瓜多士,用料唔CHEAP嫁!BURGER果塊牛肉估唔到都幾夠味又唔乾喎!而甜點就有CUPCAKE、MACARONS、朱古力撻、綠茶紅豆捲蛋、檸檬椰子忌廉、鬆餅。檸檬椰子忌廉個名聽落好肥膩,但食落清清地又幾清新,唔會太濃太甜。大愛朱古力撻濃濃既朱古力味啊!1D都唔甜!而任食既WAFFLE我只係食左一份咋,幾鬆軟,好香蛋味,加左花生醬朱古力雪糕、咖啡雪糕同椰子味雪糕,花生醬朱古力雪糕比想似中淡味,椰子味雪糕入面真係有片片椰子肉,好真材實料啊!
BURGER果塊牛肉估唔到都幾夠味又唔乾喎!