喺旺角行咗成日 已經無心機再去搵有咩好食基於最後一站係T.O.P 就search下有咩好食啦見到呢間質素幾高咁 而喺OpenRice book位仲有主餐牌75折 所以就決定食佢啦餐廳環境幾好 燈光同座位都舒服嘅不過有啲不滿係員工拉到我哋同隔離枱太近 呢樣就有啲小扣分嘅Menu有單點都有一個5-course嘅dinner set但唔係太餓嘅關係最後都係揀散嗌喺揀緊野食嘅中途 就有店員送上免費嘅餐前麵包紫色嘅麵包睇落幾吸引 食落都好味嘅 但就食唔出有咩特別嘅味喇最後決定嗌1個appetizer 1個pasta同1塊steak再加2杯野飲Appetizer係玉桂脆煎法國鴨肝鴨肝嘅油香非常之香 配埋燒菠蘿同藍莓醬就更加中和咗個油膩感不過作為鴨鵝肝嘅fans 我就鍾意直接感受個油香多啲喇Pasta係鮮蟹膏海膽扁意粉意粉面鋪咗大概4-5嚿嘅海膽色澤嚟講好靚 味道都唔錯但當然唔好expect係啲好鮮甜嘅貨式啦除咗喺面嘅海膽外 意粉食落都有好濃烈嘅海膽味 完全感受到係真材實料嘅不過可能海膽太濃味 就真係食唔到蟹膏味Steak就揀咗美國肉眼扒上枱見佢燒得好靚同好香要求五成熟都一樣做到不過個扒對比頭兩樣野
喺旺角行咗成日 已經無心機再去搵有咩好食

要求五成熟都一樣做到
不過個扒對比頭兩樣野食就失色啲 相對失望啲
塊扒表面啲焦味仲濃過啲肉味 而且肉質都比較難咬

其中一杯野飲就揀咗Apple Mojito
Mojito加埋青蘋果味令成杯野更加fresh 不過就略嫌爭咁啲酒味 似mocktail多過cocktail

成餐飯見到啲店員都好好禮貌同好落力serve客人 好抵讚亦都好加分
最後75折後兩個人食咗$730左右
傾錢可接受 環境嚟講無論係情侶朋友定屋企人嚟食都適合