JUST'er Bar & Restaurant 主打西式美食,店內有玩味十足的霓虹燈牌,別具香港特色。Cobb salad $158係起源於美國的沙拉。它主要由沙拉基底、西紅柿、雞胸、水煮蛋、牛油果等等組成,再灑上混有紅酒的油醋汁。 盤中食材按列依次擺放。門西淋牛豬仁雞 VS蝦兵蟹將$490肉類可以三選一A.) 焗多汁豬仔骨 B.) 脆炸美國魚柳 C.) 加$40蚊 美國安格斯西冷 9oz熟菜包括了三款,慢煮蒜香春雞(半隻),多汁淫蝦(龍蝦)同炸軟殼蟹配菜選1項 A.) 香脆薯條B.)真茄汁意粉 一睇餐單就知份量一定好巨型,滿足晒食肉獸嘅願望,最啱叫一班朋友仔share,海陸空都食匀🤭我就選擇咗豬仔骨,BBQ醬均勻咁塗滿咗豬仔骨嘅表面,焗到表面少少微燶,肉味香濃,而且一咬就散,絕對唔會太韌!慢煮春雞,灑上咗孜然粉,香草同黑椒慢煮,肉質鮮嫩,而且一啲都唔鞋口!多汁淫蝦,原隻龍蝦,超級多鮮橙色嘅蝦膏,非常鮮味可口,而且蝦肉好爽脆彈牙。炸軟殼蟹,整隻螃蟹連殼帶肉都能輕鬆入口,分毫都不浪費,而且還增加了酥脆的口感。薯條即叫即炸,配上酸酸甜甜蕃茄醬,真係令人忍唔住一口接一口。

有玩味十足的霓虹燈牌,別具香港特色。

Cobb salad $158

門西淋牛豬仁雞 VS蝦兵蟹將$490