2017-06-22 792 瀏覽
放假先黎落雨,諗唔到食乜好,諗住近近地係屋企附近食算啦🙈於是同男朋友去屋企附近間Tapas Bar飲下酒食下野唔知係咪落大雨關係,間鋪冇乜客人(因為平時經過都會見到好多人),可以坐得鬆動d同埋靜d😄餐廳有2個food menu,1個係本身餐廳的menu,而另1個係對面德國Bar menu男朋友話想食豬手,最後我地就order左3個tapas同1個咸豬手😆辣肉腸好濃味,配埋炒蛋同脆馬鈴薯味道好夾,唔洗5分鐘已經俾我食晒🤣🤣蒜片蝦係我最愛的Tapas,蝦肉爽口,麵包粒好脆,不過就好似唔夠辣酸酸甜甜好開胃,好岩我👍🏻👍🏻👍🏻豬手個皮好脆,肉質比較嫩滑,而且唔會太咸,真心覺得係我食過最好味GE豬手👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻至於啤酒,餐廳有好多手工啤可以選擇,不過本人都係中意飲生啤☺️☺️
放假先黎落雨,諗唔到食乜好,諗住近近地係屋企附近食算啦🙈
於是同男朋友去屋企附近間Tapas Bar飲下酒食下野
西班牙辣肉腸炒蛋配脆馬鈴薯絲

蒜片辣椒橄欖油蝦

八爪魚配香檳醋甜椒

酸酸甜甜好開胃,好岩我👍🏻👍🏻👍🏻

德國咸豬手配酸菜及薯仔沙律

2017-06-19