2018-04-23 259 瀏覽
話說有天出開銅鑼灣,見已差不多下午茶時間,就上去名館試下,到達時1点55分,係門口等下,當電話到達2点正時,問一聲可以入了嗎?但門口那位 偏肥服務員態度勁惡劣回我一句,(吾係喎!我係跟我哋電腦時間嫁喎),我都算了,入坐了, 又係偏肥嗰位服務員帶我哋入去一坐低畀2張點心纸我哋,一張係下午茶一張係正常, 因下午茶有八折優惠,我順口問一句正價點心紙上面是否有八折呀, 點知偏肥嗰位服務員態度極之惡劣地講一句正價點心纸有八折囉,另外一張下午茶點心纸無嫁。我 絕對明白優惠唔可以同時享有但係我係問緊正價點心是否有八折回覆客人嘅問題應該要態度好啲因為我們是來消費的,不是來為左個8折優惠而 幫襯, 態度惡極之不滿意,我是不會再來幫襯的, 喺銅鑼灣區嘅食肆絕對唔可以有這樣服務態度的員工, 希望佢貴公司老細好好檢討。