2024-01-16 61 瀏覽
同朋友一直想試呢間餐廳,有鳥籠的雅坐,裝修得好精緻優雅.我揀咗佢哋餐廳八週年套餐,價錢係$498.呢個套餐分成三層,每一層都有唔同嘅美食。.最高一層係前菜,有沙律同Parma Ham蜜瓜。沙律新鮮爽口,Parma Ham同蜜瓜嘅組合好特別,鹹香同甜蜜嘅味道好搭配。另外,仲有甜品cheesecake cube 同馬卡龍,兩款甜品都好滑溜好味.第二層就有龍蝦湯、黑松露酥同海苔魷魚天婦羅。龍蝦湯鮮甜濃郁,黑松露酥酥脆香濃,海苔魷魚天婦羅酥脆有彈性,味道鮮美。每一款都好出色,令人驚喜。.第三層係主食,有澳洲牛扒塊同西班牙黑毛豬肉眼。澳洲牛扒塊煎得剛剛好,肉質嫩滑多汁,西班牙黑毛豬肉眼肉質鮮嫩,帶有豐富嘅油花,兩款主菜都好美味。.飲品方面,我吔揀咗三色世界同熱帶果園。兩款飲品都好開胃,賣相不俗☺️.總括而言,餐廳裝修精緻,氣氛舒適。如果你鍾意精緻優雅嘅餐廳同美食,不妨同朋友過嚟試吓☺️
同朋友一直想試呢間餐廳,有鳥籠的雅坐,裝修得好精緻優雅

我揀咗佢哋餐廳八週年套餐,價錢係$498

呢個套餐分成三層,每一層都有唔同嘅美食。