2019-11-13 57 瀏覽
由於見到網上推介覺得呢間鋪頭幾特別,某天晚上同朋友周圍行揾左好耐先揾到呢間餐廳,門面好靚,都幾岩打卡,入面仲有好大幅既卡通壁畫,仲有五顏六色既筷子,鐘意咩色自己揀,哈哈,餐廳裝修得好有特色,鋪頭雖少,位置不多,所以要食既都係早d去好,因為都幾多人,我地去到都差唔多坐滿晒。食物選擇唔多。不過貴精不貴多。叫左牛肉船麵,個麵可以轉金邊粉,河粉都得,我揀左金邊粉,同埋叫左個三色雞翼拼盤同沙律。牛肉湯底用12個鐘煲成,所以湯底味道鮮甜,牛肉味濃,牛腩好淋好入味,仲配有炸豬皮都真係幾特別,好好食價錢合理。三色雞翼有酸辣開胃的凍雞翼,香茅同紅咖哩,個人比較鐘意香茅同紅咖哩多d,凍既就第一次甘食法,不過略為無乜味。所以黎呢度最緊要當然係食佢既牛肉麵啦~

價錢合理。

所以黎呢度最緊要當然係食佢既牛肉麵啦~