2022-12-05 121 瀏覽
呢間餐廳🍴位於尖沙咀山林道的 The Nate 樓上 3樓,就係彌敦道交界的路口轉入黎那棟大廈,非常方便,而且環境清幽安靜,適合與朋友食餐飯、傾吓心事、飲杯咖啡☕️,relax 一下~我點了:🤩不變·招牌巴東牛肉飯+金貝飯👉🏻呢個一定要推薦👍🏻!招牌菜!巴東牛肉係香港唔係周圍有得食,呢家做得超好食😋!再加上薑黃飯,真係一流🥰,一定會再encore!🤩印尼炒飯👉🏻小時候食印尼🇮🇩炒飯的味道,回憶返哂黎!味道香濃!重口味人士精選😂🤩雙色咖央多士👉🏻唔講唔知,其實我好鐘意食咖央!咖央多士中間搽咗咖央醬夾埋牛油一齊,哇🤩!雖然好邪惡,但係好好味😋!🤩玫瑰🌹鮮奶咖啡☕️👉🏻好香的咖啡☕️味,帶有香甜的玫瑰花🌹香味,咖啡☕️上仲灑滿玫瑰花🌹瓣呢!🤩峇里之天堂茶(無咖啡因)👉🏻其實係因為無咖啡因我才選擇它😆,不過茶好香,最緊要無咖啡因適合孕婦飲😚👍🏻📍峇里堂 (尖沙咀)地址:尖沙咀彌敦道176號The Nate3樓

我點了:
🤩不變·招牌巴東牛肉飯+金貝飯
🤩印尼炒飯
🤩雙色咖央多士
🤩玫瑰🌹鮮奶咖啡☕️
🤩峇里之天堂茶(無咖啡因)

📍峇里堂 (尖沙咀)
地址:尖沙咀彌敦道176號The Nate3樓