2019-11-07 226 瀏覽
我住在淘大附近✌🏻新開一間日式餐廳,經常都想試試,每次經過都幾多人,在門口餐牌見大力推介鰻魚飯!於是今晚和媽媽一齊食環境挺乾淨舒服,真的人很多!我地兩個人叫左三樣野食價錢不貴,唔知份量幾大呢首先第一道黎既係梅汁雞翼,呢個餸炸到好乾,好似好熱氣甘!不過味道不錯有酸酸甜甜感覺第二道菜,我地食招牌菜!金魂!見到好多人黎都會叫呢個食。條鰻魚真係幾肥美,但不算特別大,比相係細些,味道都幾好,有少少骨,不過是燒得幾好的食完個口都充滿鰻魚味, 飯是珍珠米,不錯的!最後是三文魚頭,平時都經常食的,我最有研究,可惜三文魚頭稍遜色,燒得太過黑啦,而且不算大份的,燒左都唔覺特別香,因為佢有些位置又太生整體黎講,呢個既鰻魚飯是不錯的,其他就未食過,價值都算值的,下次可再試下其他

環境挺乾淨舒服,真的人很多!我地兩個人叫左三樣野食
價錢不貴,唔知份量幾大呢

有酸酸甜甜感覺

第二道菜,我地食招牌菜!金魂!見到好多人黎都會叫呢個食。
食完個口都充滿鰻魚味, 飯是珍珠米,不錯的!