2023-04-15 387 瀏覽
同朋友落咗去CWB行街食野,行到見攰攰地上咗去呢間樓上cafe度坐諗住休息吓。入到去環境幾衛生企理幾舒服,d座位又闊落又寧靜好適合行完街休息,唔錯唔錯。叫野食嘅時候先醒起我朋友琴日生日,但我哋都唔記得咗買蛋糕幫佢慶祝....問咗職員有冇蛋糕之類,cafe嘅職員真係服務好好,知道之後特別製作咗個special雪糕山多士比我哋。另外我哋仲叫咗杯香蕉奶昔,一個卡邦尼同芝士肉醬長通粉,仲叫咗幾個小食韓式醬炒雞粒同紫菜炸魷魚鬚(不太記得名sor)奶昔好足料,飲得出係用真香蕉沖,勁濃郁勁香,卡邦尼合格,芝士味道好重意粉掛汁。炸魷魚鬚應該係炸好即上,好香好熱好脆。作為行完街休息嘅樓上cafe, 環境、服務態度同食物質素都幾好,可以再嚟

香蕉奶昔,卡邦尼意粉
香蕉奶昔,卡邦尼意粉