最近有移民朋友仔返咗香港 咁點都要出嚟見個面嘅揀咗一間佢鐘意食嘅日本菜餐廳咁啱撞到餐廳每星期一、二推行嘅Sushi and Steck night咁揀野食方面就輕鬆解決咗 可以專心傾計******************************Sushi and steak dinner set ($498@1)👉🏻前菜✨Edamame枝豆🫛面上抹上海鹽同埋柚子 ✨Akadashi miso soup麵豉湯咸咸哋 裏面有海帶同豆腐 🍲✨Spinach菠菜清新爽口 有芝麻醬 更香口✨Agedashi tofu炸豆腐外脆內軟 以秘製醬汁調味仲有埋蘿蔔蓉 配搭得宜😋👉🏻Sushi壽司刺身拼盤種類同數量都好多刺身都有四款 全部都好新鮮火炙三文魚上面有黑松露醬 感覺更加正😋帶子大大粒好新鮮而壽司當中我最鐘意嘅係吞拿魚牛油果卷🍣中間係滿滿嘅牛油果蓉🥑 上面仲有吞拿魚海膽醬 食落辣辣地🌶️ 兼帶有紫蘇葉嘅香味👉🏻Steak✨Wagyu striploin M1 200g我哋比較鐘意呢一款🥰牛扒外脆內軟Juicy 成熟岩岩好跟配嘅薯條好大兜 係和風紫菜味 食得非常滿足✨Beef Tenderloin 2
最近有移民朋友仔返咗香港 咁點都要出嚟見個面嘅
揀咗一間佢鐘意食嘅日本菜餐廳