2014-06-14 5219 瀏覽
九記牛腩,依間野真係好出名嫁以我所知,今日我地6點就去到依到,相比平時食晚餐既今日真係好早啊,有D唔慣,不過都無所謂,都係一日姐,希望佢唔好令我失望,又驚再夜D會肚餓。睇完有咩食之後,我就即刻叫左個咖喱牛腩伊麵,話哂都係九記牛腩,等左一陣就有得食喇,咖喱味十足,又唔會話太辣,岩岩好,而且個咖哩幾香,就算係有粉都應該有其他料係裹面。牛腩的份量都係十足,今晚應該唔會肚餓喇,炆得岩岩好,林得黎有少少咬口,正,價錢仲要唔貴,又真係幾好食既不過,不過食完個覺得有少少濃味,一定要飲野,如果叫咖喱,有得加一細碗清湯,夾埋黎食應該好正,有得整番淡番D味,不過都好值得推薦,有機會再咁早食夜晚就去試埋其他。