2019-11-19
銅鑼灣美食林立,想打響名堂絕對唔係容易! 呢間去滾就真係好出色! 我地好多時食好野都會黎midtown。絕對質素保證💥好啦! 我地今晚食左plan B. 價格988兩位,唔便但食完,我覺得物超所值!炸魚皮喺黄金咸蛋炸魚皮!好香口,有少少辣,但咸蛋黃味好出眾!好大碟!兩個人好難食得哂😂至於碟A5牛肩肉,好靚!雪花紋分佈得好好,每片都鮮紅, 陸一陸,好諗! 高級🐂牛肉係唔同d! 而且用一座冰山上台,可以慢慢食! 上碟都大方,好滿意!哈波子呢,就當然真材實料啦! 粒粒蝦🦐蓉組成! 好新鮮,彈牙!厚實的口感! 廣島蠔同雜菌菇🍄就正常啦! 如果菇可以有少少南瓜🎃或芋頭就好啦! 😛最重點的是!個湯底啊!個大魚頭啊! 呢個絕對絕對係養生之選! 識飲湯的朋友都知道川弓白芷當歸天麻魚頭湯🥣係超級超級有益身心! 另外個大魚頭簡直嚇死我呢個大鄉里! 好落本!成個湯底好濃郁! 好真將! 我地飲左三碗先開始打邊爐😅😂 呢間餐廳🍴十分有氣氛!好復古!播d歌都好香港地! 每個座位有cusion可以舒舒服服!室外仲有打卡位! 不過都好多人食下! 要黎就快! 哈哈!