朋友推介高質燒肉,主打日本和牛!🥩🥩因為極度吸引,所以即時打咗去Book位,去到好快就入座餐廳分咗吧檯同座位今次我地揀咗吧檯,因為我鐘意平排而坐感覺好舒服,環境好適合同朋友一齊小酌一杯🍻可惜,今天的我不能喝酒!🔹黑松露牛油果沙律 $98滿滿既黑松露醬加埋牛油果,好鐘意佢好creamy既感覺。🥑配上黑醋沙律,好開胃。🥗🔸肉食者MeatEater $688套餐包括牛舌、三角牛腩、牛肩胛、日本A5和牛西冷,全都是牛🐮🐮店員介紹,先由牛舌食起,厚切牛舌,要燒耐少少,無根之餘又好爽口三角牛腩有入口即溶既感覺,不過牛味唔算太出牛肩胛,有根,要燒耐少少,反而仲香口好食最好食,緊係A5和牛西冷啦,牛味重之餘,油脂都好靚,各煎十秒,就做到入口即溶既效果,邊會有得輸!🔹鵝肝層層dip $288個名好得意,一問之下,原來係鵝肝多士。🦆啱晒我呢個鵝肝控多士脆脆,鵝肝超級厚。🥖勁足料,絕對對得住個價錢。而鵝肝配上果醬,甜甜地既感覺,竟然比配黑醋更好味。💥層次即使升華咗!💬高價配高質,有時放工想小酌一杯,呢度都好適合。服務員既態度又十分之好,不停主動加水,但又唔會有比到壓力你既感覺。👍🏻
朋友推介高質燒肉,主打日本和牛!🥩🥩
因為極度吸引,所以即時打咗去Book位,去到好快就入座
餐廳分咗吧檯同座位
今次我地揀咗吧檯,因為我鐘意平排而坐
感覺好舒服,環境好適合同朋友一齊小酌一杯🍻
可惜,今天的我不能喝酒!

🔹黑松露牛油果沙律 $98
滿滿既黑松露醬加埋牛油果,好鐘意佢好creamy既感覺。🥑
配上黑醋沙律,好開胃。🥗
黑松露牛油果沙律

🔸肉食者MeatEater $688
肉食者

三角牛腩有入口即溶既感覺,不過牛味唔算太出

牛肩胛,有根,要燒耐少少,反而仲香口好食

🔹鵝肝層層dip $288
個名好得意,一問之下,原來係鵝肝多士。🦆
啱晒我呢個鵝肝控
多士脆脆,鵝肝超級厚。🥖
勁足料,絕對對得住個價錢。
而鵝肝配上果醬,甜甜地既感覺,竟然比配黑醋更好味。
💥層次即使升華咗!
鵝肝層層dip

💬高價配高質,有時放工想小酌一杯,呢度都好適合。
2020-05-25
黑松露牛油果沙律