2020-05-14 142 瀏覽
酒樓佈置為中式, 坐得十分之舒服, 地方夠大, 茶方面除左本身茶樓既茶外, 還有玄米綠茶!當中必定要提及既就係牛肝連, 牛肝連係腹部邊的助脊肉, 食落口感鬆軟好味, 油花分均平均, 口感每個位一樣, 肉味濃, 屬靚肉, 煮法係中式煮法同西餐有點不同,醬汁味濃,但不會擋住牛本身的肉味, 食落去味覺衝擊比較大! 必試!椒鹽豬手, 另一樣要試的, 首先好香椒鹽味很重, 一上台已經能感覺到, 入面肉係十分十分之滑,脂肪比較高, 食落係滑過乳豬, 如果中意滑質口感既人必定會喜歡, 椒鹽味道其實不太重, 因為都集中在外皮上.荷葉雞, 都係味道十分香, 主要荷葉包住入面黎煮, 可以焗到好多材料既香味,雞肉本身味道不太濃, 但身邊材料太香, 而且入味, 所以雞味道變得十分豐富.整體水平算高質, 價錢不算太貴 值得一試~

酒樓佈置為中式, 坐得十分之舒服, 地方夠大,
茶方面除左本身茶樓既茶外, 還有玄米綠茶!

整體水平算高質, 價錢不算太貴 值得一試~
2020-05-14