2019-02-19
平時都好想黎依度試吓,但每次都見到好多人,冇book位永遠都食唔到。諗住今日元宵節,特登book位黎食,不過係失望而回。未必會有下一次。Book咗九點鐘,八點半喺附近已經收到電話可以有枱上去,咁就提早咗上去,上到去Food server好有招呼,埋到枱已經有九味調味料準備好叫咗半隻雞煲,頂級本地手切鮮肥牛頸脊,澳洲和牛、墨魚滑、蝦滑、生菜、粟米、響鈴、午餐肉雞煲個味道幾好,但係碟牛頸脊同埋澳洲和牛非常失望😞碟牛頸脊我哋兩個人每人食咗一件,我忍唔住同Food server講碟牛頸脊可能有少少問題,無牛味之餘又起渣,咁店方都好好同我地換咗另外一碟安格斯牛頸脊,不過換完之後,同坊間嘅安格斯牛頸脊都好有出入,除咗非常薄切之外,咬口都比較韌同埋好乾身。另外一碟澳洲和牛亦都出現一樣嘅問題,所以對於牛肉呢方面完全失望😞其他嘅配料亦都冇特別嘅問題又或者優點所以以一個樓上鋪來講,今日消費嘅價錢未必會再去。不過要讚一讚嘅係,food server嘅態度幾好,好友善👍🏼
雞煲個味道幾好,但係碟牛頸脊同埋澳洲和牛非常失望😞
其他嘅配料亦都冇特別嘅問題又或者優點
調味料