2020-09-14 1159 瀏覽
自從認識咗La Vache! 先知道任食薯條放題係令人何其嘅興奮。今次第一次有機會食呢間牛扒加任食薯條。店舖裝修簡單,進入前都需要探熱,如果唔係實施社交距離,呢度枱同枱中間其實幾逼夾,但現在由於每台最多四人家庭上社交距離,加上枱同枱中間有隔板,坐得還算舒服安心。牆上嘅poster有點美國風,黃色嘅基本色調令人心曠神怡。我哋每人叫咗一杯Apple Cider,一份基本嘅香草平鐵牛扒,佢哋嘅建議係食五成熟,但我都覺得太熟了,下次要叫返medium rare。好好通通冇乜特別, $150都可以收貨。而其實個蒜頭我覺得好好食。薯條炸得甘香可口堅係好食,喂,其實有冇淨薯條外賣㗎 ?總結係呢間野嘅配菜比主菜好食,定係我叫咗個太cheap嘅主菜呢?

薯條炸得甘香可口堅係好食,喂,其實有冇淨薯條外賣㗎 ?

2020-09-14