2021-06-03 185 瀏覽
今日我4點9到達大鴻輝的牛大人,門口已經好多人等緊位,五點開始派飛,好快就安排入座,餐廳環境寬敞。首先有張卡比你揀湯底同咩套餐,今日揀咗極上和牛食到飽套餐,湯底就阿嬤養生濃湯鍋,之後再用QR code落單,方便快捷!首先我叫晒極上和牛入面的牛肉,好快就送到來!首先到左澳洲和牛M5牛肩卷,牛味好濃郁,好好味,一定要推介!!最值得一提嘅係牛胸爽!!平時好少地方可以食到,真係好爽好好味!食完即刻再嗌多兩碟!另外仲有一啲台灣特色嘅食品鴨血!餐廳內有一個自助區,有好多嘢飲、丸類、菜類、麵類自取!飲品除咗一般嘅汽水同紙包飲品外,有牛大人自家製嘅茶!包裝簡潔吸引!洛神花茶酸酸甜甜,飲完再開胃啲,可以再食多幾碟!我哋叫咗一杯手工啤,意外地覺得好飲!最後仲有每人一份甜品,仲要係Movenpick!食完之後簡直超滿足!下次可以同朋友再嚟一次!