2020-11-05 31 瀏覽
今日喺銅鑼灣放工,諗唔到食咩好,突然記得朋友推介過呢間餐廳,所以就心血來潮去試吓。海膽溶岩魚餅 呢個菜式係今晚嘅Special,店員極力推介。一上枱的嘅時候覺得賣相平平無奇,原來入面內有乾坤。入面海膽份量好多 ,而且味道鮮甜濃郁,燒得恰到好處,極力推介👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻辣酒凍花螺花螺嘅份量都幾多,店員仲好細心咁樣送上竹籤同埋手套,咁樣食就唔驚整污糟隻手啦👍🏻👍🏻呢道菜送酒一流,辣度適中,香辣惹味,用竹簽一挑就可以食到完整嘅螺肉,越食越起勁,停唔到口。蟹盛御好燒呢個大阪燒融合咗甲羅燒嘅蟹膏,入面仲有好多蟹肉,好足料。之後再喺面度鋪咗好多蟹肉同蟹子,又好食又有新意👍🏻👍🏻👍🏻成餐飯配埋呢個三得利啤酒,一路食燒物一路飲啤酒真係人生一大樂事。

海膽溶岩魚餅
呢個菜式係今晚嘅Special,店員極力推介。

辣酒凍花螺

蟹盛御好燒