2017-10-27 231 瀏覽
之前一直約咗細佬食放題,今次終於有機會同佢來啦!覺得呢間餐廳都幾多選擇,熱食同凍食質素都好好因為養生,都係食少少熱野先食凍野😛牛肉鍋湯底鮮甜,唔會鹹。牛肉嘅脂肪比例恰好,唔會煮得太熟。湯底好夠熱,我哋兩個好快就清晒😂海膽手卷雖然海膽唔算好大粒,但係都好鮮甜,味道濃郁。壽司🍣選擇好多,有部分壽司係冇飯既🤔😛幾有特色,啱晒我呢啲食唔到好多野嘅人😂推介胡麻蘆筍煙三文魚卷蘆筍新鮮翠綠,配上玉子同埋煙三文魚,口感有層次,味道豐富三文魚腩壽司、章紅魚壽司魚油與綿軟的壽司溶為一體,味道細膩章紅魚則更為厚實,質素甚好羊架即叫即燒,充滿小回嘅香味羊肉唔會太韌,充滿肉汁天婦羅炸皮厚薄均勻,不會太感油膩炸蝦好好食,蝦肉彈牙爽甜烏冬識我嘅朋友都知道,我食放題一定要食烏冬😂呢度嘅係讚岐烏冬,湯底冇味精,仲有昆布,可見餐廳喺每一樣嘢食方面都有用心預備甜品推介牛奶凍,口感非常幼滑,淡淡的牛奶香味好舒服呢一樣好鍾意食嘅就係brownie朱古力味好香濃,texture夠thick,唔hea ga馬卡龍可以見到好靚嘅裙邊口感薄脆,仲有好多口味添, 我吃既係咖啡味,甜到可以接受服務方面,服務員好勤力咁幫我地收碟,都冇漏單情

因為養生,都係食少少熱野先食凍野😛

牛肉鍋

海膽手卷

雖然海膽唔算好大粒,但係都好鮮甜,味道濃郁。

壽司🍣

推介胡麻蘆筍煙三文魚卷
蘆筍新鮮翠綠,配上玉子同埋煙三文魚,口感有層次,味道豐富

三文魚腩壽司、章紅魚壽司
魚油與綿軟的壽司溶為一體,味道細膩
章紅魚則更為厚實,質素甚好

羊架

即叫即燒,充滿小回嘅香味
羊肉唔會太韌,充滿肉汁

天婦羅

炸皮厚薄均勻,不會太感油膩
炸蝦好好食,蝦肉彈牙爽甜

烏冬

甜品

推介牛奶凍,口感非常幼滑,淡淡的牛奶香味好舒服呢

一樣好鍾意食嘅就係brownie
朱古力味好香濃,texture夠thick,唔hea ga

馬卡龍可以見到好靚嘅裙邊
口感薄脆,仲有好多口味添, 我吃既係咖啡味,甜到可以接受

服務方面,服務員好勤力咁幫我地收碟,都冇漏單情況
last order時會有禮貌地提醒
成餐飯都食得好舒服☺️