2022-11-23 44 瀏覽
每次出街諗食咩真係好辛苦 今日朋友請食飯 佢話事 唔洗我諗 佢就帶左我尼 估唔到平日差不多三點都要等位! 不過都係等左十五分鐘到 小店位置唔大 大約六張檯 環境幾適合傾計 一坐底先叫左杯朱古力 因為佢竟然有唔係用朱古力粉沖ge 朱古力 仲要係valrhona+godiva black chocolate 所以比平時出面飲個啲更濃 朱古力味再出啲 本身想飲creamio chocolate 可惜佢話無做lu 不過飲到真 熱朱古力已經好開心 拉其實黎係食lunch 點左Tomato mushroom chicken risotto 雖然賣相唔係驚為天人 但係係好食架 每一粒飯都係有汁同埋飯既口感好好 唔淋 雞份量唔少 撈埋碟上面既芝士好正~ 食完好飽 已經無位食甜品唯有下次