2020-06-27 89 瀏覽
一開始係被孖沙分店吸引想試下呢間餐廳,因為book唔到位,所以只好去分店,耐何真係失望到極點(環境,員工,食物)首先,地點十分偏遠,不過抱住食好嘢要行遠都ok嘅心態,點知係超失望嘅開始。一入餐廳,d油煙大到,望入裏面都覺得好大煙,加上大熱天時成間餐廳得一兩部冷氣,加兩把風扇,但好似唔多work,而女店員又好貼心咁安排我同朋友坐係個死角位,問佢可否轉一轉位,因為真係好焗,佢就話你哋訂座一定要坐係呢枱(完全唔知咩concept,明明隔離岩岩走左而10分鐘都唔見有人坐)未食已經焗到無咩胃口。(我隔離枱一行4人都話搞咩咁熱,無冷氣)因為唔係好餓叫左一個人餐,除左個慢煮豬腩肉外,其他都唔洗試,好一般。再食左一個side加兩杯特飲,埋單都成二百幾三百,除左一身油煙味,唔知自己食左d咩,好失望。坐左一個鐘都無,食完即走,外面仲涼過餐廳內